Un bărbat din Mănăstirea Humorului și-a incendiat tatăl. Procurorii îl cercetează pentru violență în familie și tentativă de omorRural

Un bărbat din Mănăstirea Humorului și-a incendiat tatăl. Procurorii îl cercetează pentru violență în familie și tentativă de omor

       Accesări: 436

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Suciu Gheorghe, un bărbat din localitatea Mănăstirea Humorului, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu referire la tentativă la infracţiunea de omor. Totodată, a fost dispusă, la aceeaşi dată, luarea faţă de acesta a măsurii reţinerii pentru 24 de ore.

Vineri, 9 martie 2018, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de Suciu Gheorghe, pentru 30 de zile.

Potrivit informațiilor oficale, date publicității de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, în seara zilei de  7 martie 2018, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Mănăstirea Humorului, judeţul Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor conflicte anterioare, Suciu Gheorghe a exercitat acte de violenţă asupra victimei S.P., tatăl său, cu intenţia de a-i suprima viaţa.

Bărbatul a aruncat asupra tatălui său, în vârstă de 86 de ani, o cantitate de lichid puternic inflamabil, acţiune urmată de aprinderea acestuia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Medicii legişti au constatat că victima a prezentat șoc postcombustional instalat ca urmare a arsurilor prin flacără și contact, gr. II, III, IV, la nivelul capului, gâtului, toracelui anterior și posterior, abdomenului, regiunii lombare, membrelor superioare, reprezentând aproximativ 60% suprafață corporală.

Leziunile s-au putut produce prin flacără și contact cu un lichid (posibil benzină). Aceste leziuni pot necesita în vederea vindecării un număr de 28-30 zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicații.

În opinia medicului legist, leziunile au pus viața victimei în primejdie.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

ȘTIRI