Un bărbat din Dorna Arini cercetat penal pentru producerea accidentului soldat cu moartea șoferiței din MăliniActualitate

Un bărbat din Dorna Arini cercetat penal pentru producerea accidentului soldat cu moartea șoferiței din Mălini

       Accesări: 37

Au fost făcute publice concluziile cercetărilor efectuate de polițiști în cazul accidentului produs pe DN 2E, în ultima zi a anului 2017.

În urma acestui eveniment rutier, o femeie, în vârstă de 28 de ani, din Mălini, și-a pierdut viața.

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Dorna Arini, este cercetat pentru comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Potrivit informațiilor oficiale, duminică, 31 decembrie 2017, la ora 13.00, în timp ce conducea autoutilitara cu remorcă pe DN 2E, din direcția Spătărești, către Cornu Luncii, bărbatul s-a angajat în depășirea autoturismului condus de șoferița din comuna Mălini, fără să se asigure corespunzător.

Pentru pentru a evita coliziunea cu un autoturism care circula din sens opus, bărbatul a încercat să revină pe banda sa de mers, forțând-o pe conducătoarea auto să frâneze și să tragă dreapta.

Astfel, femeia a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat într-un șanț, între cele două vehicule neexistând vreun impact.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, rănirea ușoară a unei tinere de 23 de ani și a unui bărbat de 61 de ani, ambii din comuna Cornu Luncii, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI