Un bărbat din comuna Dolhești și-a găsit vecinul fără suflare în curtea propriei gospodăriiRural

Un bărbat din comuna Dolhești și-a găsit vecinul fără suflare în curtea propriei gospodării

       Accesări: 1829

Descoperire macabră într-o localitate din zona Fălticeni. Un bărbat a fost găsit fără suflare în curtea unei gospodării din comuna Dolhești. Un consătean l-a observat pe acesta, după care a sunat imediat la 112.

Era miercuri dimineața, în jurul orei 6.30, atunci când a fost descoperit trupul neînsuflețit.

Acesta zăcea în apropierea unei fântâni.

Anchetatorii spun că, marți dimineața, proprietarul gospodăriei a ieșit din casă și a observat în apropierea fântânii, din curtea sa, un bărbat căzut la pământ. După ce s-a apropiat de acesta și-a dat seamă era chiar unul dintre vecinii săi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Persoana decedată avea 39 de ani și domicilia în satul Valea Bourei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru persoana în cauză, aceasta fiind decedată de câteva ore.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit că, în seara zile de luni, de 22 octombrie, în jurul orei 20.00, bărbatul de 39 de ani a mers în vizită la vecinul său.

Cei doi se vizitau des și erau amici foarte buni.

După ce au stat de vorbă aproximativ 10 minute, dolheșteanul de 39 de ani a plecat din locuința vecinului său, neînsoțit de către proprietar, persoană care este bolnavă și are un picior amputat, motiv pentru care nu și-a condus musafirul până la poartă.

Decesul bărbatului, care suferea atât de epilepsie grand mal cât și de tulburare organică de personalitate, a survenit în mod neașteptat.

Acesta locuia împreună cu mama sa și locuia la aproximativ 200 de metri de locul unde și-a găsit sfârșitul.

Anchetatorii spun că pe cadavrul bărbatului nu existau semne de violență.

Medicii legiști au efectuat necropsia pentru stabilirea cauzelor producerii decesului.

Bărbatul din Valea Bourei s-a asfixiat prin bol alimentar. Nefiind în preajmă nimeni să-l ajute, bărbatul s-a stins din viață.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ȘTIRI