Un bărbat cu probleme locomotorii și-a pierdut viața într-un incendiu la RădășeniActualitate

Un bărbat cu probleme locomotorii și-a pierdut viața într-un incendiu la Rădășeni

O nouă tragedie s-a produs în această după-amiază, în contextul fenomenelor meteorologice extreme.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu probleme locomotorii, a murit într-un incendiu care s-a produs în comuna Rădășeni, pe strada Andronești.

Alerta a fost dată în jurul orei 16 de vecinii bărbatului, care au văzut casa arzând. Tot ei au fost cei care i-au informat pe salvatori că în casă este posibil să fie o persoană care nu se poate deplasa.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu 3 autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, casa era cuprinsă de flăcări aproape în totalitate şi exista pericolul de propagare la o construcţie anexă.

În apelul venit pe numărul unic de urgenţă 112, se menţiona faptul că în casă ar fi fost suprins proprietarul acesteia, un bărbat în vârstă de 58 de ani, care suferea de un handicap locomotor. Din nefericire, informaţia s-a confirmat, iar după localizarea flăcărilor, pompierii militari au găsit şi au extras dintr-una din camere trupul carbonizat al proprietarului”, se arată în informarea transmisă de ISU Suceava.

Au ars casa de locuit cu bunurile din interior, pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut din soba cu acumulare de căldură, care a aprins materialele combustibile din zonă.

Incendiul a fost lichidat la ora 19.40, iar pompierii au salvat clădirea anexă.

Este al doilea deces în ultimele 24 de ore, în incendii care au avut loc în zona Fălticeni.

După cum v-am informat, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, pompierii din Fălticeni au intervenit la un incendiu în comuna Arghira și au reușit să scoată din foc o femeie în vârstă de 86 de ani. Din păcate, și în acest caz rănile suferite i-au fost fatale victimei.

Facebook Comments

ȘTIRI