Un autotren încărcat cu băuturi răcoritoare s-a răsturnat la ieșire din Fălticeni: Vehiculul de tonaj s-a izbit de un cap de podLocal

Un autotren încărcat cu băuturi răcoritoare s-a răsturnat la ieșire din Fălticeni: Vehiculul de tonaj s-a izbit de un cap de pod

       Accesări: 3396

Emoții mari pentru un șofer din județul Prahova. Autotrenul condus de acesta s-a răsturnat pe DJ 208, după ce vehiculul s-a izbit violent de un cap de pod. Incidentul s-a produs azi dimineață, la ora 10.15, la ieșirea din municipiul Fălticeni spre Hârtop.

Conducătorul auto în vârstă de 45 de ani le-a mărturisit polițiștilor că în fața mașinii ieșise un câine pe care a încercat să îl evite.

Șoferul prahovean a virat brusc la dreapta, moment în care autotrenul a lovit secțiunea din beton cu roata din față.

Autovehiculul de tonaj a intrat în balans și nu a mai putut fi redresat. După mai puțin de 100 de metri de la locul impactului autotrenul s-a răsturnat cu cabina în șanț. Remorca s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul de mers spre Hârtop.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Preț de mai multe ore s-a circulat cu restricție.

Deși cabina era căzută pe partea șoferului, conducătorul auto nu a pățit nimic. Acesta purta centura de siguranță.

Autotrenul, încărcat cu alimente și băuturi răcoritoare, trebuia să ajungă la Botoșani. Șoferul descărcase o parte din marfă la magazinul Kaufland și se îndrepta spre Suceava, pe drumul Hârtop-Bunești.

Polițiștii l-au testat pe șofer cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRI