Un autocar cu copii s-a răsturnat pe DN2, la Dărmănești. Este activat Planul Roșu de IntervențieRural

Un autocar cu copii s-a răsturnat pe DN2, la Dărmănești. Este activat Planul Roșu de Intervenție

       Accesări: 4094

La ora 21.30, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că, în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava –Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Din primele informații se pare că în autocar se aflau mai mulți copii.

La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care implica suplimentarea echipajelor medicale, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava.

La locul indicat a fost trimisă o autospecială de descarcarare, o autospeciala pentru transport personal și victime multiple, o ambulanta SMURD și 4 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit ISU Suceava, în autocar se aflau 50 de persoane, toate din Belarus: 43 de copii și 7 adulți. Dintre aceștia,16 copii și un adult au fost transportați la spital (toți cu cod medical verde).

Primăria localitatii Dărmănești a pus la dispoziție 2 microbuze pentru transportul  celorlalte persoanele  la o cabană din localitatea Călinești. Un medic îi va însoți pentru monitorizarea stării acestora.

 

ȘTIRI