Ultramaratonul Rădăuţi – Iaşi a traversat în această seară FălticeniulRural

Ultramaratonul Rădăuţi – Iaşi a traversat în această seară Fălticeniul

       Accesări: 105

Suceveanul Ioan Alexandru Strugariu, în vârstă de 28 de ani, un cunoscut promotor al voluntariatului prin sport, este protagonistul Ultramaratonului Rădăuţi –Iaşi, eveniment care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii abandonaţi, mamele tinere abandonate, copiii săraci fără casă, care locuiesc în complexul Valea Plopului, din judeţul Prahova.

Alergarea a început astăzi, la ora 12, la Rădăuţi, şi se va încheia în cursul zilei de vineri, la Iaşi.

După o primă oprire la Suceava, în această seară, sportivul a poposit timp de câteva minute în parcarea din zona Magazinului “Nada Florilor” din Fălticeni, unul din punctele de întâlnire cu persoanele care doresc să se alăture cauzei pentru care aleargă Ioan Alexandru Strugariu. În Fălticeni sportivul a fost însoţit în alergare şi de câţiva elevi de la Colegiul Naţional “Nicu Gane”.  La ora 21, Strugariu a ajuns la Drăguşeni, după 75 de kilometri alergaţi pe teritoriul judeţului Suceava, şi a continuat alergarea pe teritoriul judeţului Iaşi.

Până la Iaşi vor exista şi alte puncte de întâlnire cu susţinătorii la Moţca, Paşcani, Târgu Frumos, Podu Iloaiei, Leţcani, Valea Lupului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ultramaratonul este organizat de Asociaţia „Pro Vita“ şi firma „Apă cu Duh“.

ȘTIRI