Ultimul gest înaintea despărțirii: primarul Coman și viceprimarul Aldea și-au strâns mânaLocal

Ultimul gest înaintea despărțirii: primarul Coman și viceprimarul Aldea și-au strâns mâna

       Accesări: 86

Şedinţa de joi a deliberativului local se prefigura una furtunoasă. Două din proiectele aflate pe ordinea de zi urmau să fie dezbătute cu toate armele pe masă, unul dintre acestea fiind cel legat de schimbarea din funcție a viceprimarului Aldea. Deși nu aveau cum să nu fie indiferenți la această mutare făcută de primarul Coman, consilierii peneliști au depășit episodul cu calm.

Înaintea depunerii voturilor, viceprimarul s-a adresat Consiliului Local Fălticeni și primarului Coman.

Pe un ton de adio, Gheorghe Aldea a transmis opinia sa în privința situației de față, mulțumind pentru sprijin, încredere și colaborare. Discursul s-a încheiat cu o strângere de mână, viceprimarul Aldea afirmând că gestul este făcut ”între doi oameni care și-au văzut de treburile lor.”

”Domnilor colegi, în primul rând mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră în cei doi ani și cinci luni. Eu zic că mi-am făcut datoria pentru municipiul Fălticeni.”, a declarat Gheorghe Aldea. ”Nu este lipsit de importanță că am mai avut un mandat și pe vremea domnului Tofan. Am văzut că nu mi se reproșează absolut nimic. Acesta a fost USL. Din păcate s-a dus. A apărut ordonanța 55 și a dat voie la o anumită migrație politică. Altfel s-a votat, altfel este componența în Consiliul Local. Asta este viața. Mergem cu toții înainte…Domnule primar, vă rog și eu ceva, acum, o strângere de mână bărbătească între doi oameni care și-au văzut de treburile lor.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După exprimarea voturilor, primarul Coman este cel care i-a întors gestul, strângând mâna de acum ex-viceprimarului Aldea.

”Asta vroiam să fac și eu, dar după rezultatul votului.”, a spus primarul Cătălin Coman.

Consilierii peneliști au refuzat să voteze schimbarea viceprimarului liberal, proiectul de hotărâre fiind aprobat în urma validării sufragiilor acordate de 11 consilieri PSD și un independent care au votat pentru înlocuirea economistului Gheorghe Aldea.

El va fi precedat în funcție de inginerul Constantin Bulaicon.

ȘTIRI