Ultimul covor asfaltic pe Sucevei va fi pus zilele acestea: Turnarea se va face pe timp de ziActualitate

Ultimul covor asfaltic pe Sucevei va fi pus zilele acestea: Turnarea se va face pe timp de zi

       Accesări: 52

Roller

Avansează pe zi ce trece. Lucrările de modernizare care vizează strada Sucevei vor intra în linie dreaptă săptămâna aceasta când este prevăzută începerea ultimei etape de asfaltare. Stadiul fizic al lucrărilor este de 70%.

Construcția sensurilor giratorii continuă, lucrătorii de la Symmetrica urmând să le finalizeze cât mai curând.

În paralel se Pe scuar se face instalarea noului sistem de iluminat public. Aceasta va fi echipat cu lămpi economice și stâlpi din
material galvanizat. Carosabilul este pregătit pentru ultima turnare de asfalt, după ce angajații s-au ridicat la cotă canalele de pe ambele sensuri de mers.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit inginerului Viorica Timofti, directorul executiv Transporturi Auto Botoșani, pasul următor este completarea cu stratul de legătură în zona sensurilor giratoriului 2, cel de la intersecția cu drumul spre Pocoleni. La sensul giratoriu 1 s-a lucrat zilele trecute, carosabilul fiind decapat și pregătit pentru asfaltare.

La mijlocul acestei săptămâni ar trebui să înceapă turnarea stratului de uzură, care practic va încheia capitolul asfaltare. Asfaltarea nu se va mai desfășura noaptea, ci pe timp de zi. Pentru fluidizarea și dirijarea traficului, un echipaj al Poliției Locale Fălticeni va fi prezent în permanență pe sectorul de lucru.

Proiectul privind modernizarea și reabilitarea străzii Sucevei are ca termen de finalizare luna ianuarie 2016.

Rudy Hödl

ȘTIRI