Ultima zi în care poți ajuta un fălticenean să plece în aventura vieții lui

Fălticeneanul Andrei Păduraru, prahoveanul Bitu Mihai și bârlădeanca Alexandra Chiper participă la competiția internațională Red Bull Can You Make It.  Este vorba de 3 studenți îmbrăcați în costume populare românești care participă la un concurs în care au nevoie de voturi până pe 25 februarie (inclusiv) pentru a se califica mai departe.

Calificarea înseamnă alegerea a 4 dintre cele mai votate 25 de echipe din România. Echipa #ROproud și-a ales drept concept pentru filmul de prezentare o idee originală prin care se diferențiază de toți ceilalți concurenți. Studenții arată cum se pregătesc pentru competiția finală practicând activități specifice românilor îmbrăcați în portul popular.

echipa_concurs_red_bull1Tinerii, studenți la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București, sunt  nevoiți ca până pe 25 februarie să se claseze în primele 25 cele mai votate echipe din România. Următoarea etapă este jurizarea, unde, ideea lor unică speră să fie asul din mânecă și să treacă mai departe pentru a putea fi văzuți peste numai două luni în diverse orașe și capitale ale Europei în competiția la care mai participă studenți din peste 165 de țări din întreaga lume.
Cea mai bună poziție a tinerilor a fost numărul 3, iar acum sunt pe 11 cu peste 2500 de voturi. În continuare au nevoie de voturi în această luptă pentru voturi și pot fi votați accesând link-ul: http://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/applications/5082/

Cele 4 echipe alese in urma jurizării vor pleca într-o cursă prin Europa unde vor fi nevoiți să plătească absolut totul doar cu doze de Red Bull, punând la încercare capacitățile acestora de negustori în diferite situații. Chiar dacă au nevoie de mâncare, cazare sau transport pentru a ajunge în diferite destinații, ei vor trebui sa convingă oamenii să îi ajute fără a plăti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Aventurile de neuitat reprezintă singurul premiu al acestui concurs pentru ei, dat fiind faptul că vor călatori timp de o săptămână prin Europa. Vor concura împotriva studenților din 56 de țări diferite, urmând ca în timpul concursului 164 de echipe să alerge dintr-un punct în altul al Europei în același timp. Participanții vor pleca din 5 puncte diferite: Edinburgh, Berlin, Praga, Florența și Barcelona, însa destinația finală rămâne necunoscută, urmând ca în timpul competiției să ajungă dintr-un oras în altul al Europei.

ȘTIRI