Ultima zi a Festivalului de teatru Birlic (Program – 6 septembrie)Cultură

Ultima zi a Festivalului de teatru Birlic (Program – 6 septembrie)

       Accesări:  87

[caption id="attachment_66023" align="aligncenter" width="597"]foto - new.nottara.ro foto - new.nottara.ro[/caption]Duminică, 6 septembrie, sunt programate ultimele evenimente culturale din cadrul ediției a V-a a Festivalului Internațional de Creație și Interpretare Grigore Vasiliu Birlic.Ora 17:00 - CENTRUL CULTURAL “GR. V. BIRLIC”: TEATRUL NOTTARA – “AICI NU-I DE JOACĂ”, cu Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş
Ora 20:00 – MUZEUL DE ARTĂ “ION IRIMESCU”- ÎNTÂLNIRE DE SUFLET CU: DRAGA OLTEANU MATEI, ADELA MĂRCULESCU, DOREL VIŞAN, CATRINEL DUMITRESCU, ILEANA POPOVICI ŞI BOGDAN STANOEVICIAcţiunea are loc în perioada sărbătorilor de iarnă, când singurătatea nu prieşte nimănui. Este un moment cu o semnificaţie aparte, menit spre a fi petrecut împreună cu cei dragi. Isabelle, o doamnă rafinată, director de publicitate, cu o carieră de succes, îşi aşteaptă logodnicul, un distins diplomat, să petreacă împreună noaptea de Revelion. Dar o ţeavă buclucaşă, un instalator neobişnuit şi o veste neaşteptată îi încurcă planurile de petrecere. (sursa: new.nottara.ro)
doar-cu-buletinul-la-parisOra 22:00 - CURTEA INTERIOARĂ A MUZEULUI “ION IRIMESCU”: Proiecţie de film (“DOAR CU BULETINUL LA PARIS”, în regia lui Şerban Marinescu. Invitat: DOREL VIŞAN). Filmul a avut premiera în luna mai, 2015.Regizorul filmelor "Cel mai iubit dintre pământeni", "Ticăloşii" sau "Cei care plătesc cu viaţa" revine cu o nouă producţie despre România actuală, despre resemnare, speranţă şi haz de necaz. Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viaţa a visat să vadă Parisul. (sursa: cinemagia.ro)

ȘTIRI