Ultima zi a Festivalului de teatru Birlic (Program – 6 septembrie)Cultură

Ultima zi a Festivalului de teatru Birlic (Program – 6 septembrie)

       Accesări: 99

foto - new.nottara.ro

foto – new.nottara.ro

Duminică, 6 septembrie, sunt programate ultimele evenimente culturale din cadrul ediției a V-a a Festivalului Internațional de Creație și Interpretare Grigore Vasiliu Birlic.

Ora 17:00 – CENTRUL CULTURAL “GR. V. BIRLIC”: TEATRUL NOTTARA – “AICI NU-I DE JOACĂ”, cu Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş
Ora 20:00 – MUZEUL DE ARTĂ “ION IRIMESCU”- ÎNTÂLNIRE DE SUFLET CU: DRAGA OLTEANU MATEI, ADELA MĂRCULESCU, DOREL VIŞAN, CATRINEL DUMITRESCU, ILEANA POPOVICI ŞI BOGDAN STANOEVICI

Acţiunea are loc în perioada sărbătorilor de iarnă, când singurătatea nu prieşte nimănui. Este un moment cu o semnificaţie aparte, menit spre a fi petrecut împreună cu cei dragi. Isabelle, o doamnă rafinată, director de publicitate, cu o carieră de succes, îşi aşteaptă logodnicul, un distins diplomat, să petreacă împreună noaptea de Revelion. Dar o ţeavă buclucaşă, un instalator neobişnuit şi o veste neaşteptată îi încurcă planurile de petrecere. (sursa: new.nottara.ro)

doar-cu-buletinul-la-parisOra 22:00 – CURTEA INTERIOARĂ A MUZEULUI “ION IRIMESCU”: Proiecţie de film (“DOAR CU BULETINUL LA PARIS”, în regia lui Şerban Marinescu. Invitat: DOREL VIŞAN). Filmul a avut premiera în luna mai, 2015.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Regizorul filmelor „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ticăloşii” sau „Cei care plătesc cu viaţa” revine cu o nouă producţie despre România actuală, despre resemnare, speranţă şi haz de necaz. Şerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societăţii româneşti, ţesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viaţa a visat să vadă Parisul. (sursa: cinemagia.ro)

ȘTIRI