Turneul FRT “Cupa Nada Florilor” dominat de copiii din FălticeniSport

Turneul FRT “Cupa Nada Florilor” dominat de copiii din Fălticeni

       Accesări: 349

Peste 40 de copii, din Iași, Comănești, Moinești, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Suceava și Fălticeni, au participat la Concursul de tenis de câmp „Cupa Nada Florilor” care s-a desfășurat sâmbătă, 28 octombrie 2017, la Fălticeni.

Concursul a fost organizat de Clubul Sportiv „Nada Florilor” Fălticeni, în colaborare cu Federația Română de Tenis și Primăria Municipiului Fălticeni.

Și cu ocazia acestei competiții, copiii din Fălticeni și-au demonstrat calitățile care le-au adus numeroase medalii și diplome în competițiile la care au participat în acest an.

Nivelul Roșu FRT: Locul 1 – Arcip David, Locul 2 – Piticaru Karlo, Locul 3 – Armeanu Tudor.

Nivelul Portocaliu FRT: Locul 1- Strugariu Matei, Locul 2 – Dumitru Ana, Locul 3 – Movilă Roxana.

Nivelul Verde FRT: Locul 1- Moșneguțu Matei, Locul 2 – Cojocaru Nora, Locul 3 – Vîrna Andi.

Concursul a avut și o secțiune rezervată începătorilor, cu următoarele rezultate:

Grupa 1: Locul 1 – Ursache Matei, Locul 2 – Pantelimon Patrik, Locul 3 – Maftei Anisia.

Grupa 2: Locul 1 – Lazer Maria, Locul 2- Vasiliu Luca, Locul 3 – Roibu Maia.

Portocaliu – începători: Locul 1 – Luncănița Cristina, Locul 2 – Grigore Răzvan, Locul 3 – Lazer Ioana.

„A fost un concurs frumos, desfășurat sub semnul prieteniei, între jucători dar și între părinții aflați în tribună. La acest lucru a contribuit acest minunat colectiv de părinți pe care îl avem la Fălticeni. Țin să le mulțumesc din suflet pentru implicare.

Concursul a fost dominat de copiii de la Clubul Nada Florilor, dar la reușita spectacolului au contribuit și copiii din Comănești, Iași și, în premieră, un grup de sportivi din Rădăuți.

La Nivelul Roșu FRT, David Arcip a dominat autoritar competiția, demonstrând o formă foarte bună. Sunt convins că va avea un cuvânt greu de spus la Turneul Campionilor.

La Portocaliu, Matei Strugariu a fost o surpriză plăcută, un copil muncitor și disciplinat pe care îl așteptam de mult. Sunt sigur că va face o figură frumoasă anul viitor.

La nivelul Verde, Matei Moșneguțu nu a avut probleme în a câștiga competiția. Ne pare rău că anul viitor nu ne vom putea baza pe el, datorită depășirii vârstei.

S-au mai remarcat Roxana Movilă și Tudor Armeanu (de la Comănești), Nora Cojocaru și Andi Vîrna (de la Iași).

Pentru ca evenimentul să ofere și momente de relaxare, am organizat și meciuri de dublu, între copiii care nu au obținut medalii, dar și un meci demonstrativ între David Arcip (7 ani) și Roxana Movilă (9 ani). După ce a fost condus cu 4-1, David a revenit spectaculos și a câștigat partida.

Am fost bucuroși să fim felicitați de oaspeții noștri, pentru felul cum au fost întâmpinați la Fălticeni. Noi, cei de la Clubul Nada Florilor, ne dorim ca toți cei implicați în acest fenomen să ne respectăm, iar tenisul să rămână cu adevărat sportul alb.

Mulțumim societăților Raitar și Botușanu pentru produsele oferite copiilor drept premiu. Mulțumiri pentru sprijin și Primăriei Fălticeni”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

ȘTIRI