Turneu de tenis „old boys” la FălticeniSport

Turneu de tenis „old boys” la Fălticeni

       Accesări: 110

Clubul sportiv „Nada Florilor” a organizat sâmbătă, 18 octombrie 2014, un turneu de tenis – echipe de dublu „old boys”, la care au participat 26 pasionaţi de acest sport din Iaşi, Botoşani, Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni.

Partidele s-au disputat în două locaţii din Fălticeni: Sala de sport „Gabriel Udişteanu” şi Sala de sport a Colegiului „Vasile Lovinescu”. Turneul a fost câştigat de echipa Alex Năstase / Mircea Sasu din Fălticeni. Pe locurile doi şi trei s-au clasat echipele formate din Ioan Vartic / Cătălin Costaş (Iaşi), respectiv Ionel Lascăr (Fălticeni) / Teodor Damian (Iaşi).

Cel mai „experimentat” participant a fost inginerul Gheorghe Chiruţă din Fălticeni, în vârstă de 66 de ani. Cel mai bine clasat sportiv la nivel naţional (locul 3 la categoria sa de vârstă) a fost un alt fălticenean, Alex Năstase.

Sponsorul evenimentului a fost omul de afaceri Grigore Florea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Mulţumim în numele ACS Nada Florilor persoanelor şi instituţiilor care ne-au sprijinit să organizăm acest eveniment sportiv: domnului Cristi Bărculescu de la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Suceava, domnului director Gabi Matei de la Colegiul Vasile Lovinescu, domnului primar Cătălin Coman şi domnului Grigore Florea, o persoană care susţine permanent activităţile secţiei de tenis. Nu în ultimul rând apreciem efortul sportivilor care răspuns invitaţiei de a veni la Fălticeni”, ne-a declarat Iulian Darabă, coordonatorul ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

ȘTIRI