Turnarea asfaltului pe Sucevei va începe peste câteva zileActualitate

Turnarea asfaltului pe Sucevei va începe peste câteva zile

       Accesări: 52

asfaltare_strada_sucevei1

Vești bune pentru șoferi. Mult așteptata asfaltare de pe strada Sucevei poate demara luna aceasta. Prestatorul Transporturi Auto Botoșani vrea să pornească lucrările peste cel mult 10 zile.

Autoritățile locale au anunțat la rândul lor că modernizarea șoselei va începe în cel mai scurt timp.

Mai precis, în jurul datei de 14-15 august este preconizată turnarea primului covor asfaltic. Asta numai dacă toate problemele din eternul șantier al străzii, probleme întâmpinate după amplasarea conductelor de apă și canalizare, vor lua sfârșit.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Viorica Timofti, reprezentantul constructorului, susține că firma botoșăneană era pregătită să înceapă asfaltările chiar mai devreme de luna august, însă tărăgănarea lucrărilor la noua rețea a dat peste cap planurile prestatorului.

Asfaltarea este prevăzută pe un tronson de aproximativ 2 kilometri, pe toată lungimea scuarului, de la primul sens giratoriu, de lângă Ocolul Silvic și până la podul de pe Șomuz.

Strada Sucevei va avea două până la patru straturi de asfalt, material care va fi transportat tot de la Botoșani.

Municipalitate susține că 31 august 2015 rămâne data la care firma prestatoare poate încheia lucrările de asfaltare dacă vremea sau situații neprevăzute nu vor împiedica turnarea asfaltului.

Rudy Hödl

ȘTIRI