Trupa AURA și-a schimbat numele în SCARLET AURANațional

Trupa AURA și-a schimbat numele în SCARLET AURA

       Accesări: 607

Trupa rock AURA, a cărei voce este fălticeneanca Aura Dănciulescu (Pohoață) a anunțat schimbarea numelui în SCARLET AURA, cu ocazia show-ul susținut pe 16 decembrie la Sofia, în deschidere pentru trupa ACCEPT.

Schimbarea numelui a venit odată cu semnarea unui contract cu Metal Music Bookings & Management dar și prin cooptrea celor doi noi membri: Lapi Răzvan Lupu – tobe și Matei Căpitanu’ – bas.
„Contractul semnat cu MMB a venit ca o confirmare a efortului și muncii depuse. Publicul internațional ne cere iar noi nu putem decât să devenim unici pentru ei, în curând și cu un nou album – Falling Sky. SCARLET AURA este energie, este pozitivism, lumină, ambiție și iubire. Este exact ceea ce suntem noi atunci când ne urcăm pe scenă și ceea ce devine publicul în timpul concertului nostru acum, că ni s-au alăturat în această aventură nebună, acești maeștri ai tobelor și basului: Lapi și Căpitanu’. Fiți alături de noi și vă promitem să fim de neoprit”,  spune Aura Dănciulescu.

Trupa AURA s-a înființat la finalul lui 2013, odată cu lansarea primului single cu videoclip – Șerif Stelar. A lansat primul album numit „The rock chick” în martie 2014 iar la scurt timp după, primul single cu videoclip în engleză numit „Tomboy”. A câștigat concursul „The black sea of the Bands” la Kavarna Rock Fest după care a susținut mai multe concerte în România și în străinătate alaturi de nume ca Helloween, Gotthard, Sabbaton, Nazareth, Delaine, Battle Beast, Dave Evans și mulți alții. În vara anului 2014, AURA a concertat și la Fălticenni, cu ocazia zilelor orașului.

După ce a semnat cu Metal Music Bookings & Management, urmează să susțină un turneu internațional de promovare al trupei dar și al noului album „Falling Sky”., cu versuri în limba engleză, care va iesi curând pe piață.
Trupa Scarlet Aura este formată din: Aura Dănciulescu – voce, Mihai Dănciulescu – chitară, Matei Căpitanu’ – chitară bass, Lapi Razvan Lupu – tobe. Mai multe despre Scarlet Aura găsiți pe facebook.com/AURAMUSIC

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alex Săvescu

 

ȘTIRI