Trei judokani fălticeneni pe podiumul “Cupei 1 Iunie” de la BacăuSport

Trei judokani fălticeneni pe podiumul “Cupei 1 Iunie” de la Bacău

       Accesări: 312

Din nou pe podium. Alte trei medalii în palmaresul secției de judo a clubului Șomuz Fălticeni. Patru sportivi și antrenorul Liviu Deleanu au participat, la sfârșitul săptămânii, la Cupa 1 Iunie, ediția a XIII-a, concurs interjudețean de tradiție, organizat la Bacău.

Concursul a fost organizat de DJST Bacău, AJJ Bacău și J.C. Royal Bacău. Au participat 19 cluburi, cu 270 de sportivi (băieți și fete), la categoriile U8 (n.2009), U9 (n.2008), U11 (n.2006-2007) și U13 (n.2004-2005).

Trei dintre sportivii care au făcut deplasarea la Bacău s-au întors acasă cu medalii.

“Sunt rezultate bune pentru acești copii, chiar dacă aveam așteptări mai mari de la Gabriel Niculeasa.”, ne-a declarat profesorul Liviu Deleanu, coordonatorul secției de judo a clubului Șomuz Fălticeni. ”A fost un sezon cu multe realizări și sperăm să fim la înălțime și în ultimele trei competiții ale sezonului. Mă bucur că am găsit susținere din partea conducerii clubului și a Primăriei Fălticeni pentru a putea participa în concursurile naționale.”,

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Andrei Macoveiciuc, cel mai tânăr sportiv al secției de judo, a obținut locul 1 la categoria Under 8 / 24 kg.

Ciprian Guguluş s-a clasat al treilea la categoria Under 11 / 42 kg, pe aceeași poziție clasându-se și Gabriel Niculeasa, la categoria Under 13 / 38 kg.

Sebastian Boambă a avut o evoluție bună la categoria Under 11 / 38 kg, și s-a clasat pe locul 5.