Trei sportivi judoka din Fălticeni au fost medaliați la Turneul Internațional de la FocșaniSport

Trei sportivi judoka din Fălticeni au fost medaliați la Turneul Internațional de la Focșani

       Accesări: 95

echipa-judo-falticeni
Continuă să înregistreze succese. Reprezentanții clubului de judo ACS Șomuz au urcat pe podiumul unui alt concurs de top
desfășurat în țara noastră. Sportivii antrenați de Liviu Deleanu s-au întors cu trei medalii de la Turneul Internațional de la Focșani intitulat Memorialul ”Aurel Cîmpeanu”.

Cea mai bună performanță a fost obținută de David Niculeasa care și-a adjudecat medalia de argint la grupa luptătorilor sub 14 ani (categoria 50 kg).

Alte două medalii de bronz au revenit Florentinei Ungureanu și lui Teodor Peiu, ambii concurând la grupa sportivilor sub 16 ani, la
categoriile 40 și respectiv 81 kg. Antrenorul Liviu Deleanu consideră că sportivii fălticeneni au dovedit că pot obține rezultate foarte bune și în competițiile de anvergură unde întâlnesc un număr mare de sportivi cu un înalt nivel de pregătire.

Turneul internațional organizat în memoria sportivului Aurel Câmpeanu s-a desfășurat la Sala Sporturilor din Focșani, sâmbătă 14 noiembrie. Anul acesta au fost prezenți în competiție 387 de sportivi de la 38 de cluburi din România, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Abonați în ultima perioadă la medaliile de argint și bronz, tinerii judoka, elevi ai Școlilor ”Mihail Sadoveanu” și ”Ion Irimescu”, țintesc la viitoarele concursuri medaliile de aur. Următoarea confruntare pe tatami va avea loc peste câteva zile la Gura Humorului.
Rudy Hödl

ȘTIRI