Trei răniți după accidente rutiere la Vadu Moldovei și Fântâna MareRural

Trei răniți după accidente rutiere la Vadu Moldovei și Fântâna Mare

       Accesări: 2241

Un pieton și două persoane care circulau pe o motocicletă au avut nevoie de îngrijiri medicale după accidente rutiere în zona Fălticeni.

Vineri, 18 august, ora 18.55, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208F, în comuna Vadu Moldovei, un localnic a surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sâmbătă, după-amiază, în timp ce conducea motocicleta pe DN 2, pe raza comunei Fântâna Mare, un bărbat nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, intrând în coliziune cu autoturismul condus în aceeași direcție de mers, de o tânără, în vârstă de 25 de ani, din comuna Vadu Moldovei.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a pasagerei de pe aceasta. Cei doi au fost transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

            Conducători vehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situații au fost întocmite dosare penale care vor fi soluționate conform procedurilor legale.

ȘTIRI