Trei polițiști din Fălticeni concurează în etapa regională din cadrul Campionatului Naţional de Tenis de Masă al M.A.ISport

Trei polițiști din Fălticeni concurează în etapa regională din cadrul Campionatului Naţional de Tenis de Masă al M.A.I

       Accesări: 376

Unii oameni ai legii fac legea pe masa de ping-pong. Vorbim de cei mai buni polițiști la tenis de masă din Moldova care își dau întâlnire la Focșani, localitate ce găzduiește etapa regională, în organizarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea. Concursul se înscrie în calendarul Campionatului Naţional de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne, ca fază premergătoare întrecerii la nivel național programate luna viitoare.

Și în acest an municipiul Fălticeni are reprezentanți în cadrul competiției.

Din lotul județului nostru fac parte trei localnici: Nicu Bujoreanu, Gheorghiță Nastasă și Radu Rusu. Alături de tripleta fălticeneană va evolua și suceveanul Vasile Apopei.

La competiţie vor participa peste 30 de polițiști din opt inspectorate judeţene de poliţie: Suceava, Bacău, Botoșani, Galați, Iași, Neamț, Vaslui, Vrancea, care anterior au câștigat fazele judeţene ale campionatului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Gheorghiță Nastasă figurează la categoria de vârstă 30 – 35 de ani, Radu Rusu participă la categoria 36 – 45 de ani, în timp ce Nicu Bujoreanu este înscris la categoria 46 – 55 de ani.

Decanul de vârstă al lotului sucevean, subofițerul Bujoreanu, are un palmares impresionant în Campionatului Naţional de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne, el fiind campion regional între anii 2010-2014 și vicecampion în 2015.

Fălticeneanul Nicu Bujoreanu, sportiv legitimat la clubul ACS Șomuz (Divizia B), are și un loc 4 la faza națională.

Concursul are loc mâine, 4 martie, și este organizat pe trei categorii de vârstă. Finaliștii vor participa la faza naţională care se va desfășura în perioada 4 – 9 aprilie la Bistrița.

ȘTIRI