Membrii unei familii din Dolhasca au dispărut de acasă: Mama, copilul și soacra sunt căutate de polițiștiActualitate

Membrii unei familii din Dolhasca au dispărut de acasă: Mama, copilul și soacra sunt căutate de polițiști

       Accesări: 1669

Sunt de negăsit. Membrii unei familii din orașul Dolhasca au dispărut fără urmă de câteva zile și nimeni nu știe nimic despre ei. Vera Aioanei (25 ani), fetița acesteia Alexandra Aioanei (4 ani) și Elena Bălan (49 ani), bunica minorei, sunt căutate de polițiști după ce una dintre rude le-a alertat pe autorități.

În urmă cu o săptămână, la orele dimineații, în jurul orei 7.00, cele trei persoane au plecat de la adresa de domiciliu și nu au mai revenit până în prezent.

Soțul femeii de 25 de ani este cel care s-a dus la Poliție și le-a povestit oamenilor legii despre dispariția acestora.

Vera Aioanei are 1,60 metri înălțime constituție atletică, ochi albaștri, păr blond, până la nivelul umerilor, faţă ovală, sprâncene arcuite, nas drept.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În ziua plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fâș, blugi de culoare neagră, gen colanți, în picioare purta ghete negre din piele, cu șireturi, având asupra sa o geantă maro deschis.

Alexandra Aioanei măsoară aproximativ 80 centrimetri înălțime, are ten deschis, păr blond, drept, ochi albaștri. Ultima oara era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.

Elena Bălan are 1,70 metri înălțime, este corpolentă, are fața ovală, parul șaten, tuns scurt. Femeia are accent moldovenesc, poartă ochelari și era îmbrăcată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre, până la nivelul genunchiului.

Polițiștii au întreprins căutări, însă, deocamdată, fără rezultat.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză, sunteți să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ȘTIRI