Trei medalii pentru tinerii pugiliști de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni la Gala aniversară „Cupa Unirii” organizată la IașiSport

Trei medalii pentru tinerii pugiliști de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni la Gala aniversară „Cupa Unirii” organizată la Iași

       Accesări: 657

Trei pugiliști ai secției de box ACS „Nada Florilor” Fălticeni au urcat în ring la Turneul Internațional “Cupa Unirii”, organizat la Iași, în perioada 26-27 ianuarie 2019.

Gala aniversară, ajunsă la a 8-a ediție, a fost organizată de clubul sportiv CFR-CSS Unirea Iași, în parteriat cu Primăria și Consiliul Local Holboca.

La startul competiției, rezervată copiilor, cadeților și juniorilor, s-au aflat pugiliști de la 10 cluburi din România și Republica Moldova: CFR CSM Unirea Iași, CS Nicolina Iași, CSM Bălți Republica Moldova, Gym Box Iași, ACS Felix Botoșani, Gladiatorii Iași, CS Medgidia, ASC Comval Iași, CSM Olimpia Zărnești și ACS Nada Florilor Fălticeni.

Prestația sportivilor pregătiți de antrenorul Gheorghe Butnaru a fost una foarte bună. Aceștia au obținut 3 medalii pentru clubul din Fălticeni: un loc 2 și două locuri 3.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La categoria 45 de kilograme, locul doi i-a revenit lui Mușet Eduart Petrică, un copil în vârstă de 13 ani, din comuna Baia. Ceilalți doi performeri sunt Găină Sebastian și Roman Roberto.

“Pentru mine, evoluția lui Petrică, un copil care practică boxul de doar 9 luni, a fost o surpriză plăcută.

La categoria 57 de kilograme, Găină Sebastian, o altă speranță a boxului fălticenean, a făcut cel mai bun meci de până acum. A câștigat clar în ring, dar nu a primit și decizia arbitrilor. Sebi este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național Nicu Gane.

Iar la categoria 50 de kilograme, Roman Roberto, un cadet talentat, nu a putut să treacă de un  ieșean cu 5 ani de box la activ.

Sunt mulțumit de evoluția elevilor mei, dar aștept rezultate mai bune în viitoarele competiții. Țin să-i mulțumesc domnului Andi Stan, de la firma Romfour, pentru că ne-a asigurat transportul la această competiție”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Butnaru. 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI