Trei maşini sparte în Fălticeni de un minor din RâşcaLocal

Trei maşini sparte în Fălticeni de un minor din Râşca

       Accesări: 485

Sâmbătă, în jurul orei 23.00, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112, despre un furt dintr-un autovehicul din spatele unui bloc, de pe strada Republicii, din localitate.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au surprins în flagrant un minor din comuna Rîşca, care a spart geamul uşii autoutilitarei aparţinând unui localnic şi a încercat să sustragă staţia de emisie recepţie şi antena fixată pe cupolă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, anterior, în jurul orei 21.00, minorul a spart geamul autoturismului unei societăţi comerciale, utilizat de un localnic, parcat pe strada Nicolae Bălcescu, de unde a sustras un sistem GPS, pe care l-a vândut unui cumpărător de ocazie cu suma de 20 lei, iar în jurul orei 22.00, a spart geamul autoturismului unei tinere de 19 ani şi a sustras o staţie auto, pe care a predat-o ulterior poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru recuperarea prejudiciului estimat la 1.800 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI