Trei mașini implicate într-un accident rutier pe DN2 între Bunești și FălticeniActualitate

Trei mașini implicate într-un accident rutier pe DN2 între Bunești și Fălticeni

       Accesări: 8275

Un accident rutier, în care au fost implicate trei mașini, s-a produs în această după-amiază pe Drumul Național 2, pe secțiunea de drum dintre Comuna Bunești și Municipiul Fălticeni.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.20. Circulația rutieră pe DN2 a fost oprită pe ambele sensuri.

În urma impactului toate cele trei mașini au fost avariate.

O mașină s-a răsturnat pe carosabil iar alta a ieșit în afara drumului.

Informațiile oferite de Inspectoratul Pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava arată că la fața locului au fost găsite 3 persoane, iar două dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale. Victimele sunt conștiente și cooperante.

A intervenit modulul SMURD, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pe un sector de drum unde depășirea era interzisă, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Rădășeni, s-a angajat în depășirea unui autoturism.

În acel moment a fost acroșat de un alt autoturism condus regulamentar, din sens opus, de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din județul Prahova.

Pentru a evita impactul frontal, șoferița a tras dreapta de volan și a intrat într-un șanț.

După impact, autoturismul condus de bărbatul din Rădășeni a intrat în coliziune și cu autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Iași.   

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto din Rădășeni, respectiv a conducătorului auto din județul Iași.

Toți cei trei șoferi auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto – Florin Buhlea

Foto – ISU Suceava

ȘTIRI