Trei mașini implicate într-un accident rutier la SpătăreștiLocal

Trei mașini implicate într-un accident rutier la Spătărești

       Accesări: 13534

Neatenția la volan poate provoca accidente. Un eveniment rutier s-a produs în această dimineață, la ieșirea din municipiul Fălticeni spre Vadu Moldovei. Trei autoturisme au intrat în coliziune la intersecția drumurilor naționale DN și DN2.

O șoferiță care conducea un Ford Focus, înmatriculat în Germania, ce se îndrepta dinspre Gura Humorului spre Vadu Moldovei, a intrat în intersecție și s-a izbit puternic într-o autoutilitară Ford Transit, condusă regulamentar de un șofer în vârstă de 63 de ani.

Mașina cu numere de Germania s-a oprit, mai apoi, într-un Audi A6, lovit în mijlocul intersecției.

În urma impactului violent, autoutilitara s-a răsturnat pe carosabil, pe partea șoferului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorul autoutilitarei se îndrepta spre Fântâna Mare pentru a strânge lapte de crescătorii de animale din localitate, pentru a-l transporta la un centru de colectare din comuna Dolhești.

După ce mașina s-a răsturnat, rezervorul mașinii s-a spart, iar carburantul, dar și laptele depozitat într-un tanc de lichide alimentare, s-au împrăștiat pe șosea.

Incidentul s-a petrecut la ora 8 dimineața, la fața locului fiind trimise un echipaj al Ambulanței Fălticeni, modulul de descarcerare SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni și un echipaj al Poliției Fântâna Mare.

Din fericire nu s-au înregistrat răniți grav și nici persoane care și-au pierdut viața.

Două dintre cele șase persoane implicate în accident fost asistate medical. Ambele victime au refuzat transportul la spital.

Traficul rutier s-a desfășurat fără probleme.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care cele trei mașini au fost implicate în accident.

ȘTIRI