Trei intervenții programate de ACET Fălticeni, vineri și sâmbătă, pentru remedierea unor defecțiuniLocal

Trei intervenții programate de ACET Fălticeni, vineri și sâmbătă, pentru remedierea unor defecțiuni

       Accesări: 444

Săptămâna se încheie cu trei intervenții programate de agenția locală ACET Fălticeni, pentru remedierea unor defecțiuni apărute pe rețelele de apă.

Vineri, 18 august, angajații operatorului local vor interveni în două locații.

Între orele 9.00 – 16.00, furnizarea apei va fi întreruptă pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de AZBO 100 mm, la un branșament de pe strada Cuza Vodă. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Cuza Vodă, Anton Holban. Lipsa apei se va resimți și la Spitalul Municipal Fălticeni, Secția de pediatrie, Caminetul dr. Larion.

Între orele 11.00 – 16.00, se va interveni în regim de urgență pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de PEHD 90 mm, de pe strada Nufărului, peste iaz, în dreptul unei locuințe particulare. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Nufărului, Doboșari, Spicului, Horticolei, magazinele alimentare din zonă, ferma Fântânaru.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Echipele ACET Fălticeni vor fi pe teren și sâmbătă, 19 august, la o intervenție pe strada Aleea Pictor Hârlescu. Între orele 9.00 – 16.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de AZBO 200 mm, în incinta Grădiniței Speciale Fălticeni.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Aleea Nucului, Aleea Tineretului (blocurile 1 și 3), precum și Simos Market, Cabinet Medical Dr. Mitocaru, Grădinița Specială, Cantina spitalului, Clubul Copiilor, Minimarket Galero.

ȘTIRI