Trei incendii în ultimele 24 de oreRural

Trei incendii în ultimele 24 de ore

       Accesări: 348

Militarii de la Garda de Intervenţie Siret au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată, pe malul râului Siret. Focul a afectat vegetaţia uscată şi stufărişul de pe o suprafaţă de aproximativ 2 hectare. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii libere.

Militarii de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi de la Gărzile de Intervenţie Siret şi Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Frătăuţii Noi şi Frătăuţii Vechi, au intervenit cu 7 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Frătăuţii Noi.

Au ars 150 de metri pătraţi din astereala acoperişului casei (P+2), o magazie şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de 320 de metri pătraţi, bucătăria pe 150 de metri pătraţi, circa 15 metri cubi lemn de foc, 3 tone de fân, un atelaj şi aproximativ 2 tone de grâu şi porumb boabe. S-au mai degradat bunuri casnice şi utilaje agricole. În incendiu, i-au pierit proprietarului 2 bovine şi 8 păsări de curte. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la nişte contacte electrice improvizate.

În noaptea de joi spre vineri, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Plăvălari, comuna Udeşti. La sosirea echipajelor, ardea un stog de fân, cu pericol de propagare la alte două depozite de furaje. Au ars aproximativ 2 tone de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o ţigară aruncată nestinsă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

foto – arhivă

ȘTIRI