Trei elevi de la Școala ”Mihail Sadoveanu” s-au calificat în finala Campionatului Național de JudoActualitate

Trei elevi de la Școala ”Mihail Sadoveanu” s-au calificat în finala Campionatului Național de Judo

       Accesări: 140

judo-acs-somuz-falticeni-1Se vor lupta pentru un loc pe podium. Elevii Ciprian Guguluș (clasa a II-a A), Gabriel Niculeasa (clasa a IV-a A) și David Niculeasa (clasa a VI-a A) sunt în finala Campionatului Național de Judo, după ce au trecut cu bine de etapa concursului zonal disputat la Bacău. Juniorii fălticeneni, reprezentanți ai clubului local ACS Șomuz, au reușit să se claseze în primele trei locuri la categoria lor de vârstă.

Ciprian Guguluș și Gabriel Niculeasa au încheiat întrecerea pe locul III, iar David Niculeasa pe locul II.

La competiție au participat 12 cluburi din Euroregiunea 1 în care sunt incluse județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Suceava.

Cei trei sportivi pregătiți de instructorul Liviu Deleanu (centura neagră) sunt elevi ai Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu”, calificarea la etapa finală venind după doi ani de antrenamente.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Treptat, judoul fălticenean se impune și la nivel național”, afirmă Liviu Deleanu. ”Vor fi meciuri dificile deoarece vor participa sportivi de la cluburi puternice din țară. Sper într-o clasare cât mai bună în finala competiției.”

Finala Campionatului Național de Judo se va derula la date și în orașe diferite, în funcție de categoria de vârstă.

Ciprian Guguluș va concura la Târgu Mureș, pe 28 iunie, la categoria sportivilor sub 10 ani, în timp ce frații Gabriel și David Niculeasa vor participa la Timișoara, pe 3 și 6 iulie, la categoriile rezervate sportivilor sub 12 și respectiv 13 ani.

Rudy H.

ȘTIRI