Trei bărbați din Dolhasca și Suceava au ajuns după gratii înainte de sărbătoriRural

Trei bărbați din Dolhasca și Suceava au ajuns după gratii înainte de sărbători

       Accesări: 1415

Înainte de sărbători, judecătorii din Fălticeni au trimis după gratii un sucevean, iar doi bărbați din Dolhasca, extrădați din Italia, au ajus în arestul IPJ Suceava.  

Vineri, polițiștii au primit spre aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis în aceeași zi de Judecătoria Fălticeni, față de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava.

Acesta a fost condamnat la 2 ani și 40 de zile de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală gravă”.

Condamnatul a fost identificat de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava la locul de muncă, pe raza municipiului Suceava, fiind reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeași zi, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au pus în executare  două mandatele de arestare preventivă față de doi bărbați, de 23 și 35 de ani, ambii din orașul Dolhasca.

În luna octombrie a acestui an, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la infracțiunea de omor”.

Cei doi figurau urmăriți la nivel național și internațional, și au fost extrădați din Italia. Ei au fost preluați de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava și încarcerați în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Sâmbătă, 22 decembrie, judecătorii Tribunalului Suceava au confirmat mandatele de arestare preventivă.

Judecătorii au considerat nefondate cererile formulate de inculpaţi, prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.

ȘTIRI