Transportul feroviar de călători pe relaţia Fălticeni – Dolhasca a fost suspendatActualitate

Transportul feroviar de călători pe relaţia Fălticeni – Dolhasca a fost suspendat

       Accesări: 318

Zeci de persoane, în special elevi, care circulă cu trenul pe relaţia Fălticeni – Dolhasca, au avut parte de o surpriză neplăcută după ce Regiotrans a anunţat printr-un comunicat postat pe pagina web a comapaniei că îşi suspendă activitatea de transport feroviar de călători începând de astăzi, 17 martie 2015, pentru o perioadă nedeterminată.

harta_generala_200dpi„Vă informăm faptul că urmare adresei nr. 2120/294/16.03.2015 emisă de A.S.F.R. (Autoritatea de siguranţă feroviară),  Regiotrans SRL este obligată să întrerupă  activitatea  de transport feroviar de călători, începând cu data de 17.03.2015 şi până la o dată pe care o vom comunica în timp util. Vă asigurăm că întreprindem toate diligenţele necesare în vederea înlăturării acestui  inconvenient. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul semnat „, se arată în comunicatul Regiotrans.

Potrivit informaţiilor apărute în presa centrală, decizia de a suspenda activitatea de transport de călători pe traseele Regiotrans a survenit după ce, în ultimele săptămâni Autoritatea Feroviară a constatat o serie de probleme tehnice la garniturile companiei, probleme care au dus la suspendarea certificatului de siguranţă.  Informaţia nu a fost confirmată de Regiotrans.

 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI