Transport de țigări fără documente legale oprit de polițiștii fălticeneni. Un bărbat din județul Olt s-a ales cu dosar penalActualitate

Transport de țigări fără documente legale oprit de polițiștii fălticeneni. Un bărbat din județul Olt s-a ales cu dosar penal

       Accesări: 525

Peste 1800 de pachete de țigări au fost confiscate, iar mașina care le transporta a fost indisponibilizată la sediul Poliției municipiului Fălticeni.

Sâmbătă, 30 iulie, la ora 08.45, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit în trafic, pe DN2E, pe raza localității Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 39 ani, din comuna Seaca, județul Olt.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au găsit în interior un număr de 1890 pachete țigări, fără a avea aplicat timbru fiscal, în valoare de circa 22.680 lei, pentru care conducătorul auto nu poseda documente legale de transport.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI