Transport de material lemnos nedeclarat depistat în trafic de polițiștii din Vadu MoldoveiRural

Transport de material lemnos nedeclarat depistat în trafic de polițiștii din Vadu Moldovei

       Accesări: 1407

În seara zilei de joi, 17 ianuarie 2019, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, ansamblul auto cu semiremorcă condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care transporta material lemnos.

Pentru că existau suspiciuni cu privire la volumul de cherestea transportat și cel din documente, polițiștii au dispus conducerea ansamblului rutier la sediul Ocolului Silvic Râșca și au solicitat sprijinul specialiștilor silvici.

În urma inventarierii s-a stabilit faptul că tânărul transporta în plus cantitatea de 4,12 metri cubi de cherestea de esență rășinoase, față de cei 50,77 metri cubi din actele prezentate de conducătorul auto.

Societatea comercială emitentă a avizului de însoțire a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 6.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 și s-a dispus confiscarea valorică a materialul lemnos transportat în plus, în valoare de 2.752 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Foto – Arhivă

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI