Tragediile rutiere se țin lanț în Suceava. Încă două decese în zona MetroRural

Tragediile rutiere se țin lanț în Suceava. Încă două decese în zona Metro

       Accesări: 1353

După evenimentele rutiere soldate cu 5 morți în primele două zile ale lunii septembrie, o nouă tragedie s-a produs în noaptea de duminică spre luni, 2/3 septembrie 2018.

Detașamentul de Pompieri Suceava a intervenit în cursul nopții, cu modulul de descarcerare (descarcerare grea, descarcerare ușoară, o ambulanță SMURD B2), la un accident care s-a produs pe raza municipiului Suceava, în zona METRO. La fața locului a fost prezentă și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În urma unei coliziuni între un autocar și o motocicletă au rezultat 2 victime, prinse sub roțile autocarului. Leziunile suferite erau incompatibile cu viața.

În autocar se aflau 67 persoane (între care și 20 de copii), de naționalitate ucraineană. Pasagerii autocarului nu au avut nevoie de monitorizare pe linie medicală.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 03.00, un bărbat de 37 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea autocarul pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava s-a angajat în efectuarea manevrei de  viraj la stânga moment în care a intrat în coliziune cu motocicleta care circula din sens invers.

Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Una dintre persoanele decedate a fost identificată ca fiind un tânăr de 29 ani, din comuna Ipoteşti, pentru cea de-a doua urmând a se continua verificările în vederea stabilirii identităţii, precum și în vederea stabilirii persoanei care a condus motocicleta.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI