Tragedie rutieră în Drăgușeni în seara zilei de luniRural

Tragedie rutieră în Drăgușeni în seara zilei de luni

       Accesări: 4982

Un grav accident rutier s-a produs în seara zilei de luni, 9 aprilie, după ora 20.00, pe Drumul European 85, în comuna Drăgușeni.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul. Mașina era înmatriculată în București. Conducătorul auto era singur în autovehicul.

Potrivit informațiilor oferite de un martor prezent la fața locului, mașina a lovit un cap de pod înainte de a părăsi carosabilul, apoi s-a opri într-un gard.

Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava ne-a informat că victima este un localnic.

„Într-o curbă pe DN 2, pe raza comunei Drăgușeni, un localnic, în vârstă de 57 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod din apropiere. Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, a transmis IPJ Suceava.

La fața locului a intervenit modulul de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cu o ambulanță SMURD, și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță – Stația Fălticeni.

Victima era inconștientă când a fost preluată de echipajele celor două ambulanțe. Leziunile suferite au fost, din nefericire, incompatibile cu viața.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI