Tragedie rutieră în comuna Vadu Moldovei: Cinci tineri  au murit în urma unui impact dintre un autoturism și un autotrenRural

Tragedie rutieră în comuna Vadu Moldovei: Cinci tineri au murit în urma unui impact dintre un autoturism și un autotren

       Accesări: 374

Carnagiu pe șosea. Duminică dimineața, cinci tineri care se aflau într-un autoturism, dintre care trei sunt minori, au murit într-un groaznic accident de circulație. Incidentul s-a petrecut pe drumul național DN2, pe raza comunei Vadu Moldovei, în apropiere de un depozit.

Automobilul, înmatriculat în județul Suceava, în care se aflau tinerii, s-a izbit violent într-un autotren.

Evenimentul a fost anunțat pe 112, în această dimineață, în jurul orei 2.30.

Impactul le-a fost fatal celor cinci ocupanți ai mașinii care au rămas încarcerați.  Tinerii au sfârșit sub roțile unui autotren înmatriculat în Turcia.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La fața locului au fost trimise modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean ale substaței Fălticeni.

Toate cele cinci victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora.

Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, echipa de intervenție având nevoie de zeci de minute pentru extragerea ocupanților mașinii dintre fiarele contorsionate.

Trei dintre tinerii care și-au pierdut viata erau din comuna Bogdănești, iar ceilalți doi, între care și șoferul, erau din comuna Râșca. Trei dintre ei aveau 17 ani, altul 18 ani și șoferul, în vârstă de 21 de ani.

Pe perioada intervenției, cât și pe timpul cât poliția a efectuat măsurători, circulația pe drumul E85 a fost oprită.

Circulația a fost reluată după mai bine de două ore de la producerea accidentului.

ȘTIRI