Tragedie pe litoralul stațiunii Costinești: Un tânăr de 24 ani din Fălticeni a murit electrocutatActualitate

Tragedie pe litoralul stațiunii Costinești: Un tânăr de 24 ani din Fălticeni a murit electrocutat

       Accesări: 77

adrian-didei-costinești

Sfârșit cumplit pentru un tânăr din Fălticeni. Adrian Didei și-a pierdut viața după ce s-a electrocutat, luni după-amiază, în staţiunea Costineşti. Nenorocirea s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 15, în spațiul discotecii Tineretului.

El manevrase un cablu sub tensiune, când a fost electrocutat.

Martorii au sunat la 112 și au anunțat nefericitul accident. Un echipaj al Ambulanței și un elicopter SMURD au sosit la fața locului. Cadrele medicale au încercat minute în șir să îl readucă la viață, fără sorți de izbândă. După încheierea manevrele de resuscitare, s-a declarat decesul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ziua de 10 august a fost și ultima pentru tânărul fălticenean.

Adrian Didei avea 24 de ani și plecase pe litoral, în stațiunea Costinești, la sfârșitul lunii mai. El obișnuia să plece la mare în sezonul estival pentru a câștiga un ban cinstit. Tânărul lucra ca barman și ajutor de ospătar în cadrul localului discotecii și ar fi făcut baie în mare, înainte să strângă un prelungitor ținut în priză.  

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Reprezentanții ITM Constanța afirmă că se fac verificări privitoare la starea prelungitorului și instalației electrice.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Vestea morții bărbatului a căzut ca un trăsnet peste familie și cei care l-au cunoscut pe tânărul fălticenean. Zeci de persoane au postat mesaje de adio și condoleanțe pe pagina lui de socializare.

Adrian Didei va fi înmormântat joi la cimitirul Grădini din Fălticeni.

Radu Nistor

ȘTIRI