Tragedie în orașul Siret. Un bătrân și-a pierdut viața în casa care i-a devenit rugRural

Tragedie în orașul Siret. Un bătrân și-a pierdut viața în casa care i-a devenit rug

       Accesări: 362

Viața unui bărbat din Siret a fost curmată brusc în urma unui incendiu.

În această dimineață, în jurul orei 8, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit, din orașul Siret. În sprijinul pompierilor au intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și unul de poliție.

Casa, construită din lemn și chirpici, cu învelitoare din azbociment, ardea generalizat la sosirea pompierilor. În plus, exista pericolul ca focul să se propage și în vecinătăți. Au urmat clipe de groază, după ce salvatorii au fost anunțați că în interiorul locuinței s-ar afla surprins proprietarul.

Militarii au trecut la localizarea flăcărilor, concomitent cu pătrunderea în casă a unui echipaj de căutare/salvare. Din păcate, pompierii au evacuat trupul bărbatului, în vârstă de 80 de ani, care era carbonizat.
Casa și bunurile din interior au ars, pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Pereții portanți și acoperișul din azbociment s-au degradat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute din sistemul de încălzire (sobă metalică, fără acumulare de căldură).
Incendiul a fost lichidat la ora 10:50, iar pompierii au salvat casa învecinată și anexele gospodărești din apropiere.

ȘTIRI