Trafic sufocat pe mai multe artere din Fălticeni: Claxoane, nervi și zeci de autovehicule care au circulat bară la barăActualitate

Trafic sufocat pe mai multe artere din Fălticeni: Claxoane, nervi și zeci de autovehicule care au circulat bară la bară

       Accesări: 2069

Claxoane, nervi și ambuteiaje. Așa arăta tabloul rutier de azi dimineață când zeci de șoferi, grăbiți la serviciu sau cu alte probleme personale, au circulat cu viteza melcului. În zona centrală accesul vehiculelor este interzis încă de vineri, aici fiind amenajate spațiile pentru terasele și utilajele parcului de distracții la evenimentul Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor.

Principalele artere rutiere din municipiu au fost gâtuite de zeci de vehicule.

Unii șoferi au dovedit răbdare, alții și-au exprimat nervii prin claxonări repetate. Între orele 7.15 – 8.30 circulația a fost infernală.

Șoferilor le-a luat 15 – 20 de minute să ajungă din capătul străzii Republicii până la intersecția cu strada Dogari (lângă Catedrală). Și pe varianta de trafic greu s-a circulat bară la bară. Traficul a fost îngreunat și de șoferii care nu respectau regulile de circulație. Așa se face că în apropierea zonei centrale, s-au produs blocaje pentru mai multe minute.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Strada Dogari s-a transformat într-un furnicar, autovehiculele de familie dar și cele de tonaj avansau cu greu spre Școala ”Mihail Sadoveanu” și intersecția cu Republicii.

Și pe Bulevardul 2 Grăniceri și strada Mihai Eminescu, pe sensul de mers spre centru, s-a circulat mai anevoios. Traficul deviat spre strada Nicolae Beldiceanu s-a aglomerat așa că și aici s-au format cozi.

S-a rulat bară la bară și pe Strada 13 Decembrie. Coada de autoturisme se întindea dintr-un capăt al intersecției în altul. Traficul s-a aglomerat după ora 7.30 când părinții își aduceau copiii la Școala ”Ioan Ciurea”.

Traficul era sufocat și pe strada Sucevei, de la Ocolul Silvic spre zona centrală, însă aici, ca și la sensul giratoriu de lângă Biserica Adormirii, circulația era dirijată de polițiști pentru a asigura mai multă fluență.

ȘTIRI