Totul este pregătit pentru patru zile de distracție la FălticeniLocal

Totul este pregătit pentru patru zile de distracție la Fălticeni

       Accesări: 96

Pregătirile pentru Zilele Municipiului Fălticeni – 2015 s-au încheiat. În cursul zilei de joi au fost realizate toate amenajările necesare în cele două locații care vor deveni puncte de atracție pentru mii de persoane: Piața „Nada Florilor”, unde vor avea loc spectacole, și Stadionul „Nada Florilor”, soluția de urgentă găsită de autoritățile locale pentru găzduirea Bâlciului de Sfântul Ilie.

Urmează patru zile aglomerate, așteptate de cei dornici de distracție, în același timp, zile în care fălticenenii care locuiesc în vecinătatea celor două locații vor resimți disconfortul generat de astfel de evenimente: lume multă, aglomerație în trafic, tot felul de mirosuri, muzică zgomotoasă și de proastă calitate, lipsa bunului simț, consum în exces de băuturi alcoolice, apariția actelor de violență, etc. Există însă promisiuni din partea autorităților că au fost stabilite măsuri pentru prevenirea faptelor antisociale.

Vă oferim câteva instantanee surprinse astăzi în cele două puncte de interes pentru Zilele Municipiului Fălticeni – 2015.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI