Topul elevilor din Falticeni cu cele mai mari medii la bacalaureatLocal

Topul elevilor din Falticeni cu cele mai mari medii la bacalaureat

       Accesări: 417

Au trudit un an întreg, iar acum culeg roadele. Elevii, care au fost silitori la învățătură, au trecut bacalaureatul fără emoții. Unii dintre ei s-au remarcat prin notele mari primite la încheierea examinării.

Deși au fost elevi de liceu din Fălticeni care au primit nota 10, pe anumite discipline, nici unul nu a încheiat bacalaureatul cu nota maximă.

Promovabilitatea la nivelul de municipiu este 66,14%, peste cifra înregistrată în județul Suceava. Din cei 669 de candidați prezenți la examen, 450 de absolvenți au luat examenul de bacalaureat.

Cronica de Fălticeni vi-i prezintă topul primilor cinci elevi, pe colegii fălticenene, ”Eugen Lovinescu”, ”Mihai Băcescu” și ”Nicu Gane”, cu cele mai bune medii generale la sesiunea iunie-iulie 2014.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Clasamentul este dominat de fete, 10 dintre cele mai bune 15 medii fiind obținute de eleve. Totuși, cele mai mari medii la bacalaureat revin unor băieți, Tracicaru Rareș Vasile și Botușanu Valentin Mihail, de la Colegiul Național ”Nicu Gane”. Cu nota generală 9,98, elevul Tracicaru Rareș Vasile a reușit a doua cea mai mare medie generală din județul Suceava.

Cele mai mari medii, la fete, au fost obținute de Borza Adelina Liliana (9,65) de la Colegiul ”Vasile Lovinescu” și Cristea Mădălina Georgiana (9,61) de la Colegiul ”Mihai Băcescu”.

De menționat că toți elevii din topul 5 al mediilor de vârf, de la bacalaureat, au frecventat cursurile de zi și sunt din promoția actuală.

Colegiul ”Nicu Gane”
Tracicaru Rareș Vasile – 9,98
Botușanu Valentin Mihail – 9,93
Țipău Andra Iulia – 9,81
Clipa Anamaria – 9,80
Palade Ioana – 9,80

Colegiul ”Vasile Lovinescu”
Borza Adelina Liliana – 9,65
Macovei Diana Elena – 9,33
Pavăl Ioana Dumitrița – 9,33
Pintilie Matei Ioan – 9,15
Frăsina Răzvan Ionuț – 9,13

Colegiul ”Mihai Băcescu”
Cristea Mădălina Georgiana – 9,61
Leț Ștefania – 9,46
Băișița Carmen Mihaela – 9,41
Mărănduca Mihaela – 9,41
Lungu Ionuț Iulian – 9,40

ȘTIRI