Top 5 motive hilare pentru care NU îți protejezi telefonulDiverse

Top 5 motive hilare pentru care NU îți protejezi telefonul

Sună destul de ciudat, nu? Cum să NU îți protejezi telefonul? Știi că te ajută atât de mult și că ai investit o sumă consistentă pentru a-l cumpăra, deci e LOGIC să îl protejezi. Husa și folia de protecție pentru ecran sunt primele două lucruri pe care mulți și le cumpără imediat.

Totuși, există și persoane care contrazic ideea și aleg să NU îşi protejeze smartphone-ul. Inevitabil, ajung la un service gsm pentru reparații și au destul de mult de așteptat – în Fălticeni sunt doar 3 astfel de service-uri și de obicei sunt destul de aglomerate. Motivele pe care le invocă proprietarii de smartphone-uri pentru alegerea lor (de a nu le proteja) sunt de-a dreptul hilare. Vă prezentăm în continuare un top 5 al acestora.

1. Sunt foarte atent/atentă cu telefonul meu

Sună plauzibil, și totuși … De câte ori nu se întâmplă mici accidente? Cât de des ajungi să fii îmbrâncit întâmplător de alți trecători în timp ce te plimbi? Situațiile accidentale ce pot fi enumerate sunt nelimitate. Odată ce ai ajuns cu telefonul într-un service gsm, e clar că acest motiv nu se mai susține.

2. Telefonul meu e foarte rezistent. Are Gorilla Glass de generația a N-a și carcasă metalică și …

Din nou, motivul pică. NU se susține. A trecut de mult timp vremea ultra-rezistentelor modele care spărgeau gresia când le scăpai pe jos – ne amintim cu toții modelul 3310 de la Nokia. Oricât ar spune producătorii actuali că sunt de rezistente smartphone-urile, nu există grad de comparație. Display-ul este și va rămâne cel mai sensibil element, iar asta nu înseamnă că celelalte elemente componente sunt indestructibile – carcasă, capac de pe spate etc. Unde mai e rezistența dacă după o căzătură ai ajuns să trimiți telefonul în service pentru o înlocuire de display?

3. L-am scăpat și nu a pățit nimic

Proverbele și zicalele românești încă se aplică. Ți-o amintești pe cea cu „ulciorul nu merge de multe ori la apă”? Încearcă să „scapi” telefonul de mai multe ori și vei vedea efectele. E un motiv hilar, la fel de hilar ca anteriorul.

4. Îmi place aspectul original al telefonului. Nu vreau să îl schimb

Atunci nu îl schimba! Gândește-te totuși că vei căuta să vinzi la un moment dat telefonul și că va trebui să mergi la un service gsm pentru a-i înlocui sticla sau chiar carcasa, doar pentru a obține un preț mai bun. Nimeni nu vrea să cumpere un telefon zgâriat, îndoit, cu urme de uzură (chiar și fine). Aspect original? Îl poți păstra cel mai bine cu o husă și o folie.

5. Husele sunt scumpe

Acum chiar devine hazliu. Îți permiți să dai peste 3.000 RON pe un smartphone de ultimă generație și te zgârcești la câteva zeci de lei? Poți face o verificare online, sau prin magazinele fizice de prin oraș – husele și foliile nu te vor ajunge mai mult de atât. Dar dacă tu preferi să NU protejezi telefonul și să ajungi să plătești alte câteva sute de lei pe un display nou, după ce l-ai spart, e alegerea ta!

Trecând de aceste motive pur și simplu hilare, un smartphone se poate sparge sau zgâria chiar dacă este înfoliat și accesorizat cu o husă.

Revin la ideea de la început: în Fălticeni există doar 3 service-uri gsm (e drept, orașul nu e foarte mare) și poți aștepta destul de mult până rezolvi cu reparația unui smartphone. Așadar, vă ofer tuturor o recomandare: www.glassgsm.ro. Este un service gsm din Suceava, care oferă diagnoză gratuită și la care poți trimite telefonul prin curierat spre reparare.

Ideea e că soluții poți găsi oricând, pentru orice. Totuși, e bine să fii și prevăzător și să nu te ancorezi de motive de genul celor de mai sus, pentru că sunt, după cum am mai spus, pur și simplu hilare.

Facebook Comments

ȘTIRI