Top 3 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le aiDiverse

Top 3 cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să le ai

       Accesări: 265

În decursul vieții căutăm să ne cunoaștem în profunzime, să găsim laturile care ne ajută să creștem din punct de vedere personal, aspecte ce ulterior ne ajută să ne realizăm și pe plan profesional. Cum putem face toate acestea mai bine? Un călăuzitor înțelept și întotdeauna bun sfătuitor este cartea. Atunci când luăm în mână una de valoare, implicit punem cărămizi la personalitatea noastră. Selectarea celor mai potrivite nume de cărți în acest sens este, așadar, importantă.

Editura-foryou.ro este locul în care iubitorii de cărți au găsit întotdeauna cele mai valoroase surse de inspirație, indiferent că au avut nevoie de călăuzire în anumite probleme ori că au dorit să se descopere, să găsească o soluție pentru a fi mai încrezători în propriile puteri. Tot această editură ne întâmpină cu cele mai bune titluri de cărți pe care ar trebui să le citim pentru a ne dezvolta pe plan personal.

Care sunt cărțile de dezvoltare personală de adăugat pe lista cu lecturi în perioada ce va urma?

Sorin Telimbeci este autorul român care a reușit să creeze o adevărată operă literară, ghid pentru cei care doresc să achiziționeze carti de dezvoltare personala valoroase. Călătoriile tânărului înțelept ne ajută să ne cunoaștem, reprezentând una dintre cele mai deosebite cărți din această categorie. Înțelepciunea umană și cea divină sunt transpuse într-un stil unic și devin ghidul nostru pentru cunoașterea unei bucurii spirituale, dar și intelectuale unice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Recomandarea autorului? După cum reiese și din opera sa, renunțarea reprezintă sursa nefericirii noastre, cea care ne dojenește inima.

În cartea Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine, Eldon Taylor le ridică semne de întrebare celor care au pornit în cercetarea sinelui. Este modalitatea prin care fiecare își poate pune gândirea la muncă, prin care învățăm cum să ne cunoaștem în profunzime. Cartea își dovedește eficiența prin modul în care ne impune să căutăm răspunsuri la diverse provocări, din prisma proprie.

Este necesar să ne separăm de convingerile impuse de societate, să reflectăm la noi înșine și să descoperim singuri soluțiile pentru problemele cu care ne confruntăm. Temele abordate de cartea acestuia sunt de actualitate și vizează universul și vremurile curente. Reprezintă o lectură necesară prin faptul că ne ajută să ieșim din vechile paradigme.

O carte de folos, mai ales pentru aceia care au anumite dependențe, este Eliberează-te din temnița emoțională, a autorului Augusto Cury. În aceasta găsim explicații clare despre modul în care funcționează mecanismul ce declanșează dependențele, oricare ar fi acestea. Dispunem și de sfaturile necesare pentru a ne elibera din această temniță, după cum o numește Augusto Cury, precum și pentru a depăși tulburări emoționale de diverse naturi.

Memoria noastră înregistrează în zonele de tensiune emoțiile resimțite în cazul tulburărilor emoționale, a traumelor sociale, respingerilor, frustrărilor, pierderilor, dar și stimulilor stresanți. Atunci când acestea nu sunt întâmpinate corespunzător, reprezintă un pericol pentru integritatea eului.

S-ar putea spune că, din cauza acestor evenimente și trăiri, omul nu a fost niciodată atât de liber la exterior și atât de întemnițat la interior. Cartea are ca obiectiv educarea cititorilor, pentru a-și dezvolta inteligența și pentru a trece peste piedicile emoționale cât mai ușor cu putință.

Cu alte cuvinte, fiecare poate fi creatorul sau victima propriei istorii – depinde de modul în care percepe evenimentele prin care trece și de calea pe care o alege pentru a se dezvolta personal.

Cărțile mai sus menționate reprezintă adevărate izvoare ale cunoașterii, special dedicate celor care doresc să se autocunoască, să descopere cea mai bună cale spre dezvoltarea personală. Acestea pot fi achiziționate la prețuri accesibile de pe site-ul editurii: editura-foryou.ro.

ȘTIRI