Tombola Voicefone și-a desemnat câștigătorulLocal

Tombola Voicefone și-a desemnat câștigătorul

Moș Crăciun are cadouri și pentru cei mari. Patru persoane au câștigat, astăzi, câte un loc la Revelionul 2017, organizat la unul din restaurantele cu stil din Fălticeni. După cinci săptămâni de așteptare, tombola Voicefone Fălticeni și-a desemnat câștigătorul.

Condițiile de participare pentru clienții operatorului care operatorului de telefonie mobilă Vodafone, au fost achiziționarea unor accesorii în valoare de minim 100 de lei, activarea unui contract pe doi ani sau prelungirea celui existent, fie să cumpere o cartelă cu număr în rețeaua Vodafone.

Cei care au cumpărat două telefoane în perioada tombolei au avut dreptul să depună în urnă două cupoane.

În cadrul loteriei au participat peste 80 de clienți din Fălticeni și zona Fălticeni.

Cintia Ciuc, proprietar franciză magazin Vodafone, l-a desemnat pe câștigător, în urma extragerii de astăzi, 24 decembrie 2016. Premiul revine lui Florentin Matei din Horodniceni.

Clientul Voicefone Fălticeni și-a adjudecat unicul premiu al tombolei de Crăciun, cele patru locuri la Revelionul organizat de Restaurantul Miraj. Câștigătorul și alte trei persoane din compania acestuia și-au asigurat în mod gratuit locurile, meniurile și distracția la noaptea dintre ani.

Organizatorul tombolei le-a mulțumit tuturor participanților și le-a urat un an nou fericit.

Facebook Comments

ȘTIRI