Toleranţă zero pentru traficul cu ţigări în judeţul SuceavaActualitate

Toleranţă zero pentru traficul cu ţigări în judeţul Suceava

       Accesări: 77

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a intensificat în ultimele zile acţiunile de control în trafic cu privire la transportul de ţigarete de contrabandă.

Au fost organizate mai multe echipaje cu participarea poliţiştilor rutieri dar şi din cadrul structurilor de ordine publică.

Exploatarea informaţiilor deţinute de poliţişti a dus la o nouă captură importantă de ţigarete realizată în după-amiaza zilei de marţi, 23 septembrie. În jurul orei 16, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic pentru control, pe o stradă din Municipiul Suceava, un autovehiculul condus de către un bărbat de 56 ani  din comuna Brodina, judeţul Suceava. Cu ocazia controlului amănunţit al autoturismului, poliţiştii au descoperit în portbagajul acestuia, cantitatea de 30.000 ţigarete de provenienţă extracomunitară, în valoare de 16.500 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Totodată poliţiştii au dispus şi măsura indisponibilizării autovehiculului  în vederea cercetărilor.

Reamintim că luni au fost confiscate 2.500 de pachete de ţigări de la un bărbat din Vicovu de Sus, după un accident rutier pe DN2, pe sectorul de intervenţie al poliţiştilor din Vadu Moldovei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

IPJ Suceava anunţă că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.„Poliţiştii vor acţiona atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, precizează IPJ Suceava într-un comunicat de presă.

ȘTIRI