Titlu naţional la stilul Qwan Ki Do pentru clubul Kim Long Dao din FălticeniSport

Titlu naţional la stilul Qwan Ki Do pentru clubul Kim Long Dao din Fălticeni

       Accesări: 227

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani a găzduit sâmbătă şi duminică, 18-19 aprilie 2015, Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – Copii.

Au participat în competiţie peste 400 de copii de la 20 de cluburi din România. Între concurenţi s-au aflat şi 20 de copii pregătiţi de instructorul Marius Maxim la Clubul Kim Long Dao din Fălticeni.

Copiii din Fălticeni au participat la 7 categorii de luptă şi 7 categorii de tehnică. Clubul a obţinut un titlu de campion naţional prin echipa formată din Ioana Maxim şi Denisa Burlui. De asemenea, fălticenenii au urcat de alte două ori pe a treia treaptă a podiumului.

Rezultate:

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Locul 1 / fete 7-8 ani/ Maxim Ioana şi Denisa Burlui (probă de luptă)

Locul 3 / băieţi 7-8 ani/ Raul Gherasim, Sebastian Oprişanu, Mario Pricop (probă de luptă)

Locul 3 / fete 9-10 ani/ Alexia Ceparu şi Denisa Dumitrache

„Era loc şi de mai bine la acest concurs, nu pot spune că sunt pe deplin mulţumit. Vorbim însă de un titlu naţional şi asta nu poate decât să ne bucure. Ţin să-i felicit pe această cale toţi sportivii care au urcat pe podium la acest campionat naţional. Pentru noi urmează un alt concurs important, Campionatul de juniori şi seniori de la Bacău unde vor avea în premieră doi sportivi în concursul seniorilor”, ne-a declarat instructorul Marius Maxim.

 

ȘTIRI