Tinerii sportivi judoca din Fălticeni au ocupat locurile I și II la Turneul Internațional „Cupa Târgu Secuiesc”Sport

Tinerii sportivi judoca din Fălticeni au ocupat locurile I și II la Turneul Internațional „Cupa Târgu Secuiesc”

       Accesări: 105

Continuă să marcheze alte performanțele de top la judo. Sportivii clubului ACS Șomuz au încheiat anul competițional în mare formă, reușind să se impună în cadrul celei mai cunoscute întreceri organizate în județul Covasna. După rezultatele bune de la Miercurea Ciuc, Focșani și Iași, tinerii antrenați de Liviu Deleanu au urcat din nou pe podium, cucerind trei medalii.

Ei s-au prezentat în ajun de Moș Nicolae la Turneul Internațional Cupa „Târgu Secuiesc”. La ediția din acest an s-au prezentat 500 de sportivi de la 38 de cluburi din România și Ungaria.

Sportivii fălticeneni au obținut două locuri I și un loc II reușind să obțină la nivel individual, dar și pe echipă, cele mai bine rezultate din anul 2015.

Frații Niculeasa au confirmat, din nou, nivelul bun de pregătire. Gabriel, concurent la categoria 38 kg (sub 12 ani), și David, concurent la 50 kg (sub 14 ani) au fost medaliați cu aur.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Al treilea și cel mai tânăr membru al lotului fălticenean, Andrei Macoveiciuc, concurent la 25 kg (sub 8 ani) și-a adjudecat medalia de argint, aceasta fiind prima obținută la o competiție sportivă.

Mulțumit de rezultatele bifate în ultima perioadă, antrenorul Liviu Deleanu, deținător al centurii negre, afirmă că pe viitor secția de judo vrea să obține medalii și în cadrul campionatului național.

ȘTIRI