Tinerii social democrați au dăruit de Crăciun fructe și alimente pentru 60 de familii nevoiașe din FălticeniLocal

Tinerii social democrați au dăruit de Crăciun fructe și alimente pentru 60 de familii nevoiașe din Fălticeni

Gesturi frumoase în prag de sărbătoare. Tinerii social democrați din Fălticeni au inițiat anul acesta mai multe acțiuni caritabile pentru localnicii nevoiași. Ultima dintre acestea s-a desfășurat înaintea Crăciunului.

Membrii TSD au pregătit pachete alimentare pentru câteva zeci de familii din municipiu, ocazie cu care le-au urat sărbători cu bine.

Acțiunea caritabilă a fost sprijinită de primarul Cătălin Coman, deputatul Alexandru Rădulescu, aleșii PSD din Consiliul Local Fălticeni, dar și organizația seniorilor PSD.

„Suntem bucuroși ca am reușit să oferim puțină liniște și încredere celor de lângă noi și să transmitem tuturor gândurile noastre de bine, Sărbători fericite și un sincer La mulți ani!.”, ne-a declarat Iulian Darabă, președintele TSD Fălticeni. „Ca de fiecare dată, alături de noi, în această campanie a fost primarul Cătălin Coman. I-am avut alături pe deputatul Alexandru Rădulescu și consilierii locali PSD.”

„Astăzi a fost o zi specială pentru organizația de tineret PSD. O zi în care am reușit să aducem spiritul sărbatorilor în casele unor fălticeneni care vor avea parte de un Crăciun mai frumos și o masă mai bogată.”, ne-a declarat Alex Mihoc, vicepreședintele PSD Fălticeni. „Păstram această tradiție an de an și împreună cu primarul Cătălin Coman și organizatia de seniori dorim să continuăm acest proiect emoționant”.

Tinerii social democrați s-au organizat din timp și au cumpărat cele necesare pentru cadourile de Crăciun. Sâmbăta trecută, pe 23 decembrie, au pornit campania și i-au vizitat pe cei cu posibilități materiale reduse.

60 de familii din Fălticeni au primit cadouri constând în dulciuri, alimente neperisabile, fructe si băuturi răcoritoare.

Membrii TSD mai spun că au oferit aceste pachete cu speranța de a aduce puțină bucurie în sufletele semenilor lor.

Facebook Comments

ȘTIRI