Ţigări de contrabandă depistate în urma unui accident rutierRural

Ţigări de contrabandă depistate în urma unui accident rutier

       Accesări: 60

Țigări în valoare de 25.000 lei au fost confiscate de poliţişti după un eveniment rutier care s-a produs luni, 22 septembrie, pe DN2, în zona Fălticeni.

În jurul orei 11.00 un echipaj din cadrul Postului de poliție Vadu Moldovei s-a sesizat despre producerea unei tamponări pe DN 2 pe raza localității.

În incident a fost implicat autoturismul condus de  un bărbat de 42 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care a acroșat maşina condusă de un bărbat de 35 de ani, din comuna Vadu Moldovei, care nu i-a acordat prioritate de trecere.

În urma verificării amănunțite a autoturismului condus de bărbatul de 42 de ani, polițiștii au identificat disimulate în caroserie şi în elemente ale caroseriei, 2.500 pachete de țigarete de proveniență ucraineană.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conform documentelor, maşina este înmatriculată pe numele unui cetațean bulgar, nefiind identificate documente de deținere pe numele conducătorului auto.

Conducătorului auto din Vicovu de Sus i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

ȘTIRI