Ţigări de contrabandă confiscate la Fălticeni înainte de Paști. Autoturismul folosit la transport a fost reținut de polițiștiRural

Ţigări de contrabandă confiscate la Fălticeni înainte de Paști. Autoturismul folosit la transport a fost reținut de polițiști

       Accesări: 1021

Polițiștii le-au stricat sărbătorile unor nemțeni preocupați cu traficul de țigări. În Vinerea Mare, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe str. Ana Ipătescu din localitate,  autoutilitara condusă de un bărbat de 38 de ani și în care se afla ca pasager, un bărbat de 33 de ani, ambii din județul Neamţ.

În urma verificării interiorului autoturismului, polițiști au identificat 10.000 bucăţi ţigarete de contrabandă de provenienţa ucraineană, pentru care, cei doi bărbați nu dețineau documente legale.

Țigările în valoare de circa 6.000 lei au fost ridicate în vederea continuări cercetărilor, iar autoturismul, în valoare de 2500 Euro a fost indisponibilizat la sediul de poliție.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce doi bărbați fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

foto – arhivă

ȘTIRI