Ţigări de contrabandă confiscate după ce polițiștii au urmărit pe jos un autoturism de terenRural

Ţigări de contrabandă confiscate după ce polițiștii au urmărit pe jos un autoturism de teren

       Accesări: 440

Captură importantă de țigări în zona comunei Putna. În noapte de luni spre marți, la ora 03.00, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus și unul din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse accizabile, a identificat pe un drum forestier din comuna Putna un autoturism de teren înmatriculat în străinătate, care se deplasa cu viteză.

Conducătorul auto nu a oprit la semnal şi și-a continuat deplasarea spre drumul forestier Vețău, situație în care s-a procedat la urmărirea acestuia. Dată fiind configurația drumului forestier, autospecialele de poliție nu s-au putut deplasa, astfel că cercetările s-au efectuat pedestru. Autoturismul de teren a fost identificat de polițiști abandonat și blocat în noroi. Polițiștii au identificat în interiorul autoturismului 14.963 pachete cu țigări, de diferite mărci.

Țigările în valoare de circa 149.630 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării conducătorului auto.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI