Tenisul de câmp tot mai iubit în rândul copiilor din Fălticeni. De zilele orașului a fost dat în folosință terenul cu zgură

       Accesări: 506

Zilele Municipiului Fălticeni au programat și în acest an un număr mare de competiții sportive.

Între evenimentele sportive așteptate de copiii din Fălticeni, și nu numai, s-a numărat ediția a treia a turneului de tenis “Cupa Nada Florilor”.

Zeci de copii, încurajați de părinți sau bunici, au concurat în Sala de sport “Gabriel Udișteanu” și, în premieră, pe terenul cu zgură inaugurat de Primăria Fălticeni în urmă cu câteva zile, cu ocazia finalei turneului Super 10 Cup, care a început la Iași și s-a încheiat la Fălticeni cu o finală între localnicul David Onisei și Radu Florian Ursu din Iași.

Rezultatele turneului:

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nivelul Roşu: 1. Ştefan Fîntînariu, 2. Elena Agion, 3. Mara Tănăsucă.

Nivelul Verde: 1. David Onisei, 2. David Buhă, 3. Evelina Tănase.

Nivelul Portocaliu: 1. Matei Moşneguţu, 2. Ştefan Fîntînariu, 3. Eric Lascăr.

Categoria 10+: 1. Avian Buhlea, 2. Iulia Pricob, 3. Cosmin Iordache.

Începători: 1. Amalia Brădăţanu, 2. Emilia Procovanu, 3. Viviana Scripcariu.

Și alți copii din Fălticeni au obținut în aceste zile rezultate excelente în competiții organizate în alte localități.

Darius Avrămia, pregătit la Fălticeni de instructorul Marcel Dascălu, a câștigat Categoria Roșie a turneului  “Cupa TDC Simona Halep”, care a avut loc la Mamaia. Concursul a avut participare națională.

O altă performanță a fost obținută de Shara Gușă, locul 2 la Turneul FRT de la Dorohoi. Shara, în vârstă de 10 ani, care se pregătește acum la Suceava, a concurat la o categorie de vârstă superioară (12 ani).

ȘTIRI